COMING SOON: Verhuizen naar ons nieuwe pand!

Lieve zwangeren, partners, vrouwen, mama’s en kinderen. Graag willen we jullie een update geven over de spannende ontwikkelingen omtrent de verhuizing van onze praktijk naar de Deel 10. We zijn erg blij dat alles voorspoedig verloopt en verwachten rond 1 januari te verhuizen!

We kunnen niet wachten om in onze prachtige nieuwe praktijk, gelegen in het hart van Emmeloord, aan de slag te gaan. Er is ruime parkeergelegenheid en uitstekende bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als met de fiets. Ook delen we graag een paar leuke weetjes met jullie over de nieuwe praktijkruimte:

Wist je dat… de nieuwe praktijk een speciale ruimte heeft voor Centering Pregnancy bijeenkomsten?!

 Wist je dat… er een achteringang is speciaal voor de mensen die hun prille geluk nog even geheim willen houden?!

 Wist je dat… je in de voedingshoek van de praktijk altijd welkom bent om rustig je baby te voeden met de borst of de fles wanneer je in het centrum bent?!

Met ons verloskundig centrum willen we een warme plek zijn waar jij je welkom voelt en goede zorg kunt ontvangen: zorg vanaf de eerste tot aan de laatste menstruatie! Denk daarbij aan kinderwens, zwangerschap en bevalling, echoscopie, kraamperiode met onze eigen kraamzorg, maar ook menstruatieklachten, anticonceptie en zorgen rondom de overgang. Binnen ons team hebben we heel wat specialismes in huis waardoor we de juiste zorg dichtbij huis kunnen geven.

Kortom, we kijken er ontzettend naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen in onze nieuwe praktijk. Samen gaan we een mooie nieuwe fase tegemoet!

Verloskundige praktijk Nop / Lemsterland

Gerelateerde berichten

Een week in het leven van verloskundige Jorien

Wat doet een verloskundige eigenlijk allemaal in een week? Om jullie een kijkje in ons leven als verloskundige te geven heb ik voor jullie bijgehouden wat ik zoal in een week heb gedaan.

Lees bericht

COMING SOON: Verhuizen naar ons nieuwe pand!

Graag willen we jullie een update geven over de spannende ontwikkelingen omtrent de verhuizing van onze praktijk naar de Deel 10.

Lees bericht

De nieuwe website is live!

De nieuwe website van Verloskundige praktijk NOP/Lemsterland is online.

Lees bericht
Onze zorg gaat verder

Voor, tijdens en na je zwangerschap staan we voor jullie klaar

Bij ons gaat zorg verder dan alleen medische kennis. We geven ook persoonlijke aandacht, voorlichting en nazorg. Met ons ervaren team van verloskundigen, kraamzorgspecialisten en ondersteuners bieden we een compleet aanbod van zorgdiensten.

Bekijk ons team

Laatste nieuws

Adresgegevens

Ons bezoekadres in Emmeloord:
Koningin Julianastraat 41c
8302 CD Emmeloord.

Ons bezoekadres in Lemmer:
Vissersburen 17c
8531 EB Lemmer