De praktijk

Bij ons draait alles om goede zorg.  We zijn er voor jou in elke stap van de bijzondere reis naar ouderschap, vertrouwd en dichtbij. De praktijk bestaat al sinds 1984 en is vernoemd naar ons werkgebied: de Noordoostpolder en Lemsterland.

Locaties in Emmeloord en Lemmer

We werken vanuit twee locaties, Emmeloord en Lemmer. In Emmeloord hebben we ons contactadres en werken onze assistentes in het Verloskundig Centrum. In Lemmer zijn we te vinden op het Zorgplein, Vissersburen 17c. We werken nauw samen met Echopraktijk NOP, die ook in Emmeloord gevestigd is. Samen vormen we het Eerstelijns Verloskundig Centrum NOP.

We zijn een stageverlenende praktijk, we geven studenten verloskunde de kans om bij ons te leren en te groeien. Bijna elke dag hebben we spreekuur, waar we echo’s doen en zwangerschapscontroles uitvoeren. Er is altijd een verloskundige beschikbaar, en een andere als achterwacht. Bij Verloskundige Praktijk Noordoostpolder/ Lemsterland staat kwaliteit van zorg voorop. We hebben een warm en gezellig team dat jou met open armen ontvangt.

Locatie Emmeloord
Het adres van onze locatie in Emmeloord is De Deel 10, Emmeloord. Als je met de auto komt, kun je parkeren op de parkeergelegenheid op De Deel. Vervolgens loop je langs het Grand café naar het Verloskundig Centrum. Hier kan je gratis parkeren.

Onze zorg gaat verder

Voor, tijdens en na je zwangerschap staan we voor jullie klaar

Bij ons gaat zorg verder dan alleen medische kennis. We geven ook persoonlijke aandacht, voorlichting en nazorg. Met ons ervaren team van verloskundigen, kraamzorgspecialisten en ondersteuners bieden we een compleet aanbod van zorgdiensten.

Bekijk ons team

Laatste nieuws

Adresgegevens

Ons bezoekadres in Emmeloord:
De Deel 10
8302 EJ Emmeloord

Ons bezoekadres in Lemmer:
Vissersburen 17c
8531 EB Lemmer

Bel ons op 0527 614 136