Kinderwens

Wil je graag zwanger worden?

Dan ben je van harte welkom op ons kinderwensspreekuur!  Dit spreekuur heeft als doel je zo gezond mogelijk aan een zwangerschap te laten beginnen. De gezondheid en leefstijl van beide partners hebben al vanaf het prilste begin ( de bevruchting ) een grote invloed op de zwangerschap en op de gezondheid van de baby.

Op het kinderwensspreekuur krijg je informatie en adviezen over gezond zwanger worden. Ook stellen die al langere tijd proberen zwangere te raken, kunnen op dit spreekuur terecht. Onze uitleg over functioneren van de  vrouwelijke cyclus geeft mogelijk meer inzicht in de de vruchtbare periode.

Indien er een erfelijke ziekte in de familie voorkomt, is het soms mogelijk onderzoek te laten doen naar dragerschap en naar de mogelijke gevolgen hiervan voor jullie kindje.  Je kunt ons bellen voor informatie en om een afspraak te maken. We vragen jou en je partner voor de afspraak allebei een vragenlijst in te vullen.

Vragenlijst  zwangerwijzijzer.nl   Meer informatie over zwanger worden kun je onder andere vinden op

deverloskundige.nl en op www.strakszwangerworden.nl

Onze zorg gaat verder

Voor, tijdens en na je zwangerschap staan we voor jullie klaar

Bij ons gaat zorg verder dan alleen medische kennis. We geven ook persoonlijke aandacht, voorlichting en nazorg. Met ons ervaren team van verloskundigen, kraamzorgspecialisten en ondersteuners bieden we een compleet aanbod van zorgdiensten.

Bekijk ons team

Laatste nieuws

Adresgegevens

Ons bezoekadres in Emmeloord:
De Deel 10
8302 EJ Emmeloord

Ons bezoekadres in Lemmer:
Vissersburen 17c
8531 EB Lemmer

Bel ons op 0527 614 136