Een geslaagde open dag!

Afgelopen zaterdag 2 maart was er open huis in het Verloskundig Centrum op de nieuwe locatie aan De Deel 10 in Emmeloord. Dit open huis viel samen met het veertigjarig bestaan van verloskundige zorg door verloskundigen in de Noordoostpolder.

 

De dag was gevuld met verschillende activiteiten, waaronder een poppendokter, pretecho’s en vrolijke gezichtjes door schminken. De verloskundigen, kraamverzorgende en echoscopisten van het team waren aanwezig voor alle vragen en om iedereen wegwijs te maken. Of iemand nu zwanger is, een mogelijke kinderwens heeft of wil weten wat het team van Verloskundig Centrum kan betekenen op het gebied van anticonceptie, iedereen was welkom tijdens het open huis.

Met de officiële opening van onze deuren blijven we toegewijd aan het bieden van zorg. Het is voor ons belangrijk dat een vrouw de mogelijkheid heeft om zwanger te zijn en te bevallen op de manier die het beste bij haar past. Samen kijken we naar wat iemand nodig heeft om een veilige en ontspannen zwangerschap, bevalling en kraamperiode te ervaren. Daarnaast kunnen vrouwen ons inzetten als ze vragen hebben bij een actieve kinderwens of als ze op zoek zijn naar een geschikte vorm van anticonceptie. We hopen dat vrouwen ons weten te vinden voor passende zorg in juist die verschillende fasen van hun leven en dat de drempel om eens binnen te lopen laag is.

Foto van Jeffrey Korte

Verloskundige praktijk Nop / Lemsterland

Gerelateerde berichten

22 mei informatieavond over de bevalling

Wil jij alles te weten komen over het verloop van je bevalling, pijnbestrijding en de verschillende mogelijkheden om thuis of…

Lees bericht

Een geslaagde open dag!

Afgelopen zaterdag 2 maart was er open huis in het Verloskundig Centrum op de nieuwe locatie aan De Deel 10…

Lees bericht

Verloskunde in de Noordoostpolder viert 40 jaar!

Van de eerste stappen gezet door Marieke Adrichem tot de bloeiende praktijk van nu, met 11 verloskundigen en 20 kraamverzorgenden…

Lees bericht
Onze zorg gaat verder

Voor, tijdens en na je zwangerschap staan we voor jullie klaar

Bij ons gaat zorg verder dan alleen medische kennis. We geven ook persoonlijke aandacht, voorlichting en nazorg. Met ons ervaren team van verloskundigen, kraamzorgspecialisten en ondersteuners bieden we een compleet aanbod van zorgdiensten.

Bekijk ons team

Laatste nieuws

Adresgegevens

Ons bezoekadres in Emmeloord:
De Deel 10
8302 EJ Emmeloord

Ons bezoekadres in Lemmer:
Vissersburen 17c
8531 EB Lemmer

Bel ons op 0527 614 136