De praktijk

Klachtenregeling

Wij proberen onze zorg altijd zo goed mogelijk af te stemmen op je wensen en behoeften. Mocht de gegeven zorg niet naar wens zijn, dan hopen we dat je naar ons toekomt! Wij kunnen hiervan leren en zorgen dat je met tevredenheid terugkijkt op je zwangerschap, bevalling en kraambed. Neem dus gerust contact op met desbetreffende verloskundige of je casemanager. Hopelijk kan je opmerking of klacht naar tevredenheid worden opgelost. Dit kan echter alleen als we weten wat jij graag wilt.

ls een gesprek onverhoopt niet mogelijk of heeft een gesprek het probleem niet oplost, dan bestaat de mogelijkheid contact op te nemen met CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg). Een onafhankelijke organisatie die helpt met ondersteuning en advies. Ook bemiddelt zij bij het vinden van een oplossing. Alles wat je vertelt, is vertrouwelijk. Het CBKZ is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur) via 088-0245123. Je kunt ook een mail sturen naar klachtverloskunde@cbkz.nl . Voor meer info kijk op www.klachtverloskunde.nl

Onze zorg gaat verder

Voor, tijdens en na je zwangerschap staan we voor jullie klaar

Bij ons gaat zorg verder dan alleen medische kennis. We geven ook persoonlijke aandacht, voorlichting en nazorg. Met ons ervaren team van verloskundigen, kraamzorgspecialisten en ondersteuners bieden we een compleet aanbod van zorgdiensten.

Bekijk ons team

Laatste nieuws

Adresgegevens

Ons bezoekadres in Emmeloord:
De Deel 10
8302 EJ Emmeloord

Ons bezoekadres in Lemmer:
Vissersburen 17c
8531 EB Lemmer

Bel ons op 0527 614 136