Kraamzorg

Kraamzorg bij een meerling

Kraamzorg Nop/Lemsterland hoort het graag als je zwanger bent van een meerling, dan plannen we de intake ook iets eerder. Tijdens de intake bespreekt de kraamverzorgende de mogelijkheden van de kraamzorg met je. Meestal krijg je extra uren kraamzorg en ook bestaat de mogelijkheid voor het krijgen van uitgestelde kraamzorg of couveusenazorg als de kinderen 10 of meer dagen in het ziekenhuis opgenomen zijn geweest. Informeer naar de mogelijkheden bij je ziektekostenverzekering of kijk je polis na want de vergoedingen van deze zorg zijn per ziektekostenverzekering verschillend.

Ook een meerling kan borstvoeding krijgen. Liggen je kinderen in het ziekenhuis kun je de borstvoeding afkolven. Ben je thuis krijg je begeleiding van onze kraamverzorgende of kan je een consult afspreken met onze lactatiekundige.

Meer over meerlingen op de website NVOM

Onze zorg gaat verder

Voor, tijdens en na je zwangerschap staan we voor jullie klaar

Bij ons gaat zorg verder dan alleen medische kennis. We geven ook persoonlijke aandacht, voorlichting en nazorg. Met ons ervaren team van verloskundigen, kraamzorgspecialisten en ondersteuners bieden we een compleet aanbod van zorgdiensten.

Bekijk ons team

Laatste nieuws

Adresgegevens

Ons bezoekadres in Emmeloord:
De Deel 10
8302 EJ Emmeloord

Ons bezoekadres in Lemmer:
Vissersburen 17c
8531 EB Lemmer

Bel ons op 0527 614 136