De praktijk

Praktijkinformatie

De praktijk heeft één centraal telefoonnummer: 0527-614136.
Wij vragen je voor afspraken en niet dringende vragen tussen 9.00 en 12.00 uur contact op te nemen met de assistente. Buiten deze tijden wordt je doorverbonden met de verloskundige die dienst heeft.

Mocht de techniek een keer falen en krijg je geen gehoor neem dan contact op met de oproepdienst: 088-0511785.
De dienstdoende verloskundige is dag en nacht bereikbaar en is degene die je aan de telefoon krijgt bij afwezigheid van de assistente. Wij werken standaard met een achterwacht, die de dienstdoende kan inschakelen op momenten dat dit nodig is.

In de het Verloskundig Centrum in Emmeloord is er elke dag spreekuur. Dit gaat op afspraak. Is het nodig om tussendoor een controle af te spreken, dan is daar altijd gelegenheid voor. In Lemmer is er spreekuur in het ‘Zorgplein’ op woensdag- en donderdagochtend.

In de het Verloskundig Centrum is ook de Eerstelijns Echopraktijk NOP gevestigd. Vrijwel alle echo’s die wij aanvragen kunnen zij voor ons verrichten. Door de korte lijnen is het gemakkelijk met elkaar te overleggen.

Onze zorg gaat verder

Voor, tijdens en na je zwangerschap staan we voor jullie klaar

Bij ons gaat zorg verder dan alleen medische kennis. We geven ook persoonlijke aandacht, voorlichting en nazorg. Met ons ervaren team van verloskundigen, kraamzorgspecialisten en ondersteuners bieden we een compleet aanbod van zorgdiensten.

Bekijk ons team

Laatste nieuws

Adresgegevens

Ons bezoekadres in Emmeloord:
De Deel 10
8302 EJ Emmeloord

Ons bezoekadres in Lemmer:
Vissersburen 17c
8531 EB Lemmer

Bel ons op 0527 614 136