De praktijk

Spreekuren

De spreekuren worden in Emmeloord en Lemmer gehouden.

Emmeloord

Maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 13.00 uur en van 13.30 – 17.15 uur. Gemiddeld hebben we zo’n 10 dagdelen per week spreekuur.

Lemmer

Woensdag van 09.00 – 12.30 uur en op donderdag van 09.00 – 13.00 uur.

`s Ochtends tussen 09.00 en 12.00 uur is er altijd een assistente aanwezig. In die tijd kan je afspraken maken of verzetten, en(korte) vragen stellen.
Voor SPOED en dringende vragen zijn wij ook buiten deze tijden ALTIJD bereikbaar. Bel dan ook gewoon het algemene nummer van de praktijk, je wordt dan doorverbonden met de dienstdoende.

Voor de controles hebben wij het volgende terugkomschema:

  • Eerste controle: rond 8 weken
  • Tweede controle: rond 14 weken
  • Tot 24 weken: om de 4 weken
  • 24-30 weken: om de 3 weken
  • 30-36 weken: om de 2 weken
  • 36-42 weken: elke week

In sommige situaties zullen we, in overleg, afwijken van het standaard schema. Bij de intake krijg je een zorgdossier mee. Daarin kan je wetenswaardigheden over de praktijk, bereikbaarheid en je zwangerschapskaart vinden. Het zorgdossier begint met het zorgpad; dit is een formulier waarop de afspraken die op jou van toepassing zijn worden genoteerd en afgevinkt. Hiermee wordt de zorg voor jou op maat gemaakt!

Case-manager:

De verloskundige die je bij de intake treft is in principe ook jouw case-manager. Dit betekent dat zij contact met je houdt als er bijzondere situaties zijn. Als je ergens mee zit of vragen hebt over bijvoorbeeld de zorg die je van ons krijgt is zij degene die je het best kan benaderen. Via de assistente kan je naar haar doorverwezen worden. Heb je een vraag over je gezondheid of een afspraak dan bel je natuurlijk gewoon met de praktijk of met de dienstdoende verloskundige.
Onze zorg gaat verder

Voor, tijdens en na je zwangerschap staan we voor jullie klaar

Bij ons gaat zorg verder dan alleen medische kennis. We geven ook persoonlijke aandacht, voorlichting en nazorg. Met ons ervaren team van verloskundigen, kraamzorgspecialisten en ondersteuners bieden we een compleet aanbod van zorgdiensten.

Bekijk ons team

Laatste nieuws

Adresgegevens

Ons bezoekadres in Emmeloord:
De Deel 10
8302 EJ Emmeloord

Ons bezoekadres in Lemmer:
Vissersburen 17c
8531 EB Lemmer

Bel ons op 0527 614 136